Rabarbersnegle med romglasur
Rabarbersnegle med romglasur
Rabarbersnegle med romglasur, er et nyt frisk pust til den klassiske kanelsnegle, som selvfølgelig også smager sindsygt godt. Rabarbersneglene er super lækre med den lækre romglasur, der lige runder det hele af!
Det skal du bruge:
Dej:
25 g. gær
2 dl. lunken mælk
1 æg
2 spsk. sukker
100 g. blødt smør
500 g. hvedemel
1 æg til pensling
Rabarberkompot:
600 g. rabarber
250 g. sukker
Romglasur:
300 g. flormelis
ca. 6 spsk. rom
Evt.tørret hindbær
Sådan skal det gøres:
Dej:
Opløs gæren i lunken mælk. Tilsæt æg, sukker, blødt smør og hvedemel, og ælt dejen til en blød og glat dej. Dejen skal hæve lunt og tildækket til dobbelt størrelse.
Rabarberkompot:
Skær rabarberne i 2 cm lange stykker. Kog dem med 2 spsk. vand i en gryde under låg, til de er udkogte. Rør sukkeret i rabarberne og tag gryden af varmen. Lad kompotten køle af.
Snegle:
Rul dejen ud til en firkant på ca. 1 cm. tykkelse.
Smør rabarberkompotten jævn ud over dejen.
Rul Dejen sammen til en pølse og skær den ud i ca. 2 cm. tykke skiver.
Læg sneglene på bageplader med bagepapir, med lidt god afstand så de kan hæve videre.
Lad dem hæve 30 min.
Bag sneglene ved 200° i ca. 20 min, til de er lysebrune. Lad dem køle af efterfølgende.
Romglasur:
Rør flormelissen sammen med rom og smør glasuren på sneglene. Drys evt. med tørret hindbær.
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu