Pulled chicken/kylling med æblejuice og hoinsinsauce – Sensevenlig!
Pulled chicken/kylling med æblejuice og hoinsinsauce – Sensevenlig!
Denne opskrift på pulled chicken/kylling er helt fantastisk. Smagene af den lækre kylling, hoisinsauce, æblejuice er virkelig lækker! – Og på en tortilla med salat og tzatziki, så er der altså ikke et øje tørt!
Her er hvad du skal bruge:
2 pers.
3 stykker kyllingbryst uden skind
1,5 dl æblejuice
4-6 spsk hoisinsauce
Evt et par fed hvidløg i fadet
Sådan skal det gøres:
Æblejuice og hoisinsauce blandes i et fad, så der kun lige er plads til 3 kyllingebryster. Vend nu kyllingen godt i marinaden og pak fadet ind i staniol. Stil fadet i ovnen ved 130C° alm ovn i ca. 3 timer
Når kødet er færdigt, kan du med 2 gafler trække kødet fra hinanden og vende det i marinaden inden servering.
Server det eventuelt i en tortilla pandekager med salat og tzatziki! – Det er lækkert!
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu