Panna Cotta med jordbærsirup

Pandekager med lynstegt laks, persilledressing og ananassalsa

IMG_20160605_184201

Pandekager med lynstegt laks, persilledressing og ananassalsa

Lækre tykke pandekager med lynstegt laks på bund af en lækker persilledressing og en frisk ananassalsa! 😀

Her er hvad du skal bruge:
2 pers.

Pandekager:
1 æg
1 dl mælk
50 g italiensk durummel (kan erstattes med hvedemel)
50 g hvedemel
½ tsk salt
Olie til stegning

Persilledressing:
1 dl. creme fraiche 9%
½ Frisk persille
salt, peber efter smag

2 tsk. laksefiletter
Olie til steging

Ananassalsa:
½ frisk ananas
¼ agurk
¼ rød peberfrugt
1 tsk. groft chili

Persille til pynt

Sådan skal det gøres:

Pandekager:

Pisk æg og mælk sammen.
Bland mel og salt i en skål og hæld mælken i under omrøring.

Lad dejen hvile en halv times tid.

Steg 2 pandekager på størrelse med en frokost tallerken i en blanding af smør og olie. (Pandekagedejen er lidt tyk, så brug en ske til at fordele dejen ud på panden)

Persilledressing:
Hak persillen fint og bland med resten af ingredienserne. Smag til med salt og peber.

Ananassalsa:
Skær anans, agurk og peberfrugt ud i ultra små firkanter. bland alt sammen og tilføj groft chili og sæt på køl til det skal bruges.

Lynstegt laks:
Steg laksefiletterne på skindsiden på panden i olie til de er næsten færdige. derefter vendes de og gives ca. 1 min. Lad laksen køle af kort, inden skindet tages af og laksen trækkes fra hinanden med en gaffel.

Anretning:
De lune pandekager lægges på en tallerken og der smøres en bane på midten af persilledressingen. Laksen lægges ovenpå dressingen og ananassalsaen pyntes med på toppen sammen med små buketter af persille.

IMG_20160605_184243

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Panna Cotta med jordbærsirup