Pandekagehapsere med røget laksepaté
Pandekagehapsere med røget laksepaté
Disse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!
Her er hvad du skal bruge:
Pandekager:
Ca. 10 store pandekager
200 g. hvedemel
5 dl. mælk
3 æg
1 spsk. olie
Olie til stegning
Laksepaté:
200 g. røget laks
1 løg
½ rød peberfrugt
1 bundt. purløg, gem evt. lidt til pynt
1 lille bøtte flødeost (Jeg brugte ca. en halv bøtte philadelphia med hvidløg og urter)
Salt og peber efter smag
spæde salatblade
Sådan skal det gøres:
Pandekager:
Pisk mel og mælk sammen.
Pisk derefter æg, salt og olie sammen.
Steg dem gyldne i fedtstoffet.
Lad dem køle helt af inden du putter fyldet i.
Laksepaté:
Hak løg, rød peberfrugt, røget laks og purløg groft. Bland med flødeosten og smag til med salt og peber. Stil på køl til pandekagerne er kølet af.
Tag en kold pandekage og læg fyldet på og rul sammen. Skær i mundrette størrelser.
Læg et salatblad på tallerkenen og læg derefter de udskårede pandekagehapsere ovenpå hver sit blad. Det holder lidt sammen på det og følger med når du snupper en hapser.
AmatørkokkenVelbekomme!
Det ser lækkert ud