Grydestegt nakkefilet i rødvin

Ovnbagte kartofler med krydderier

IMG_20160319_175904-2

Ovnbagte kartofler med krydderier!

Der er da ikke noget som lækre, sprøde ovnbagte kartofler lige fra ovnen! Jeg valgte i dagens anledning at krydrer mine i groft hvidløgspulver, timian og paprika.

Det skal du bruge:

500 g. små kartofler
50 g. margarine
1 tsk. Timian
1 tsk. Groft hvidløgspulver
1 tsk. Paprika

Sådan skal det gøres:

Skyl kartofler og rens for jord. Dup kartofler tørre med køkkenrulle eller viskestykke.
Bland alle kryderierne sammen.
Put kartofler i en frostpose og tilsæt krydderier og ryst ryst ryst! 😀
smelt margarine og hæld dem ned i posen til kartoflerne og krydderierne. Igen ryst. Margarine vil stivne, men det er helt iorden. Læg på køl til de skal bruges.

Læg kartoflerne i en ovnfast fad med bagepapir.

Kartoflerne skal have ca. 45 min. ved 180° varmluft. Rør i dem jævnligt.

IMG_20160319_165551Kartoflerne inden de er blevet stegt.

IMG_20160319_175012

Og slutresultatet!

IMG_20160319_181442-2

Kartoflerne blev serveret til grydestegt nakkefilet, hjemmelavet agurkesalat uden sukker, ærter og en fantastisk sovs!

Opskriften på grydestegt nakkefilet finder du her
Opskriften på hjemmelavet agurkesalat uden sukker finder du her

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grydestegt nakkefilet i rødvin