bløde og lækre grovboller med gulerødder! - Amatørkokkens favorit

Nemme og super lækre crepes suzette!

img_20170211_194837_597

Nemme og super lækre crepes Suzette!

Jeg har længe villet lave crepes suzette, og nu fik jeg endelig taget mig sammen!
Og det er jo slet ikke så svært som man forestiller sig.
Lav pandekagerne på forhånd og så skal saucen bare lavet! 😉 Mums.
Nu lavede jeg kun 4 på en pande af gangen, men rul dem en ekstra gang og alle 8 vil kunne være på panden. Så er det nemmere at servere dem alle varme 😉
De er virkelig lækre!

Her er hvad du skal bruge:
8 stks. (4 pers)

pandekager

Appelsinsauce:
120 g. smør
90 g. flormelis
2 dl. frisk appelsinsaft
1/2 dl. grand marnier

Server evt med vaniljeis, hakkede mandler, friske appelsinskiver eller en klat flødeskum!

Sådan skal det gøres:

Pres appelsinerne for saft.
Pisk appelsinsaften med flormelisen.

Smelt smørret på en stor stegepande.

Hæld appelsinsaften ved og bring det i kog. Kog det ved middelhøj varme i 5-9 min. til det begynder at tykkere sauce.
Imens folder du pandekagerne tre gange på midten. Læg pandekagerne ned i saucen og vend dem efter 1 min.

Sluk nu emhætten og træk evt. stegepanden lidt ud fra topskabe osv. Hæld nu grand marnier ved og antænd det med en fyrfadslighter. De første flammer kan være lidt høje, ca. 20 cm – så læn dig lidt tilbage. Derefter brænder overfladen med små, blå flammer på 5-7 cm i et minuts tid.

Nu er de klar til servering.
Server med en god kugle vaniljeis, hakkede mandler, friske appelsinskiver og hæld en smule af saucen fra panden over pandekagerne.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

bløde og lækre grovboller med gulerødder! - Amatørkokkens favorit