Mini pavlova’er med sommerbær
Mini pavlova med sommerbær
Denne lette og super lækre sommerdessert, havde jeg da lige glemt alt om en kort stund. En pavlova består egentlig bare af en bagt meregnsbund, med flødeskum og bær/frugt. Normalt laves en pavlova som en stor “kage” og skæres derefter i stykker som en lagkage, men nu ville jeg prøve at lave dem i portionsstørrelser, så man kunne få sit helt egen pavlova. Det blev en stor success og skal klart laves igen! Mums! 😀
Her er hvad du skal bruge:
Ca. 8 stk.
6 æggehvider
300 g. sukker
1 tsk. hvidvinseddike
1/2 piskefløde
jordbær
blåbær
Sådan skal det gøres:
Pisk æggehviderne stive.
Rør sukkeret i lidt efter lidt.
tilsidst røres hvidvinseddiken i.
Merengsmassen sættes på en plade med bagepapir, med en størrelse på ca. 8 cm i diameter. Med en ske laves der en lille fordybning i midten, så det bliver til rede.
Sæt bagepladen i ovnen ved. 180° og skru så ned på 150° og lad dem bage i ca. 40-50 min.
Pisk fløden til skum og skyl og skær bærrene i mindre stykker.
Fordel fløden og bærrene på de kolde pavlovaer og server! 😀
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu