Røde Stegte Sild

Marcipan Juletræer

IMG_1748

Marcipan juletræer med pistacie

Det skal du bruge:

Marcipan
usaltet pistacienødder
mørk chokolade

Sådan gør du:

Marcipanen skæres i passende stykker og trilles til en kugle, og gør den spids i den ene ende.

Kog 1 liter vand i en gryde. Imens hakker du chokoladen groft.

Tag gryden af varmen og stil en glasskål over vandbadet og tilsæt 2/3 af chokoladen.

Lad chokoladen smelter under omrøring. Når chokoladen er smeltet tager du skålen af vandbadet og tilsætter resten af den hakkede chokolade og lad den smelte under omrøring.

Dyp juletræerne i  chokoladen og drys med fint hakkede usaltede pistacienødder.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Røde Stegte Sild