Lækre uimodståelige ovnbagte churros/spankrør

Luftig æggekage fra Amatørkokken

img_20170429_183329_867

Luftig æggekage fra amatørkokken

Hvem kan modstå en super lækker og luftig æggekage med sprød bacon og friskhakket purløg?!

Her er hvad du skal bruge:
4 pers.

14 æg
5 dl. mælk
2 spsk. kartoffelmel
2 tsk. bagepulver/natron
Salt og peber
Sprød bacon og hakket purløg til pynt.

Sådan skal det gøres:

Æg, mælk piskes sammen. Gem lidt af mælken og rør kartoffelmel og bagepulver/natron i, inden det røres sammen med æggene. Dettes gøres så der ikke kommes klumper i æggekagen.

Varm en pande op med lidt smør. Brug ikke høj varme. En æggekage skal have lov til at stå og simre ved svag varme til den er gennemstegt og ikke er blevet sort i bunden.

Hæld æggekagen på panden og læg et låg over. hvis du ikke har et låg til din pande kan du prøve dig frem med lågene fra dine gryde eller bruge en tallerken, men pas på den bliver meget varm.

Lad æggenkagen simre i 30 minutters tid. Tag ikke låget af før den skal serveres ellers kan den godt falde sammen

Drys den færdige æggekage med salt og peber. Pynt med sprød bacon og purløg! 😀

img_20170427_165829

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækre uimodståelige ovnbagte churros/spankrør