Madpandekager med oksekødsfyld og ost i ovn

Lidt fra ITC køkkenet

Som jeg før har fortalt, er jeg i praktik ude på ITC Køge i deres køkken, der sørger for frokost til borgere og personale. Vi har det simpelthen så hyggeligt og laver en masse lækker og sund mad. Det er første gang jeg er i praktik ude i et rigtig køkken og håber da at mad, kan blive min levevej, for det er virkelig det her jeg brænder for! 😀

Idag skulle vi så lave indisk dahl med raita og naan brød.

IMG_1562 (1)

Dahl suppe er en indisk suppe på røde linser og en masser lækre krydderier. Jeg havde selv læst om indisk dahl før, men aldrig selv prøvet at lave det, og det overraskede mig virkelig positivt, hvor meget smag og kraft man kunne få frem uden at det bliver alt for stærkt, og så giver raitaen lige det friske pust til retten, som kun gør den endnu mere lækkert. Raitaen her er virkelig simpel og lavet af yoghurt og revet agurk, spidskommen samt salt og peber. Og lad os nu ikke glemme naan brødet! JEG elsker naan brød! Det fuldendte lige det super lækre måltid, som både personale og borgere så ud til at nyde fuldt ud!

Og så er der selvfølgelig også vores små fisketallerkener, dem kan jeg slet ikke stå for. Det er super lækkert med fisk, man kan aldrig få for meget fisk jo! 😉

Denne gang blev det til røde sild med peberrod, rejer med hjemmelavet mayonnaise og en hjemmerørt tunsalat med citron! Mums siger jeg bare!

IMG_1552

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madpandekager med oksekødsfyld og ost i ovn