Walesstang med chokoladeglasur, hindbærsyltetøj, konditorcreme og flødeskum

Lækre hindbærsnitter

Indeholder reklame

Lækre hindbærsnitter

Her er hvad du skal bruge:
8-10 hindbærsnitter

150 gr hvedemel
50 gr flormelis (der kan også bruges sukker)
½ tsk bagepulver
75 gr koldt smør
1 æg
Hindbærsyltetøj
Flormelis + kogt vand til glasur
evt. tivolikrymmel til pynt

sådan skal det gøres:

Hvedemel, flormelis og bagepulver kommes i en skål og smørret smuldres i. Til sidst samles dejen med ægget.
Arbejd så lidt så muligt med dejen, den skal bare lige nå at samle sig.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl i 30 min.
Rul dejen ud til et rektangel (ca 20 x 40 cm) på et meldrysset bord. Flyt herefter dejen forsigtigt over på en bageplade beklædt med bagepapir.
Skær evt. kanterne lige med en kniv eller ret dem let til. Halver rektanglet på langs på midten og ryk dem lidt fra hinanden.
Bag bundene ved 200 ° alm. ovn i ca 10 minutter til de er let gyldne.
Så snart bundene er ude af ovnen smøres den ene med tyk hvid glasur og der drysses med krymmel med det samme, så glasuren ikke er nået at størkne inden, og den anden smøres med hindbærmarmeladen. Læg forsigtigt bunden med glasur ovenpå den med syltetøj. Dette kan gøres med to store knive du lægger ind under bunden fra hver sin ende, så den ikke knækker imens den flyttes.
Brug en skarp kniv til at skære dejen i 8-10 lige store hindbærsnitter og lad derefter snitterne få lov til at køle helt af inden de serveres.
Velbekomme!
Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Walesstang med chokoladeglasur, hindbærsyltetøj, konditorcreme og flødeskum