Lækre bløde pizzasnegle med skinke, ost og pølser
Lækre bløde pizzasnegle med skinke, ost og pølser
Lillesøster Mathilde bestilte pølsehorn og pizzasnegle til sin børnefødselsdag for pigerne fra klassen.
“Og der skal være pølser ovenpå pizzasnegle, Louise!”
Javel Mathilde! – Det skal du få!
Og Hun elskede dem skulle jeg hilse og sige!
Her er hvad du skal bruge:
ca. 18-20 pizzasnegle
Dej:
35 g. gær
35 g. sukker
1 nip salt
50 g. æg (Plejer at passe til 1 alm æg)
75 g. smør (Margarine kan også bruges)
500 g. hvedemel
2,25 dl. vand
1 dåse tomatpure (ca. 140 g.)
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
200-250 g. revet ost
200-250 g. skinke i strimler
2-3 pølser i skiver
Sådan skal det gøres:
Gær, sukker og salt hældes i en skål. Imens varmes smør og vand til ca. 37° (lillefinger varmt)
Når vand og smør er varmet op hældes det ned til gæren. Bland godt.
Æg hældes også i. Til sidst kommes melen i lidt efter lidt.
Køres gerne på en køkkenmaskine i 5 minutters tid.
Lad dejen hæve i skålen med et klæde over, et lunt sted i 20 min.
Rul dejen ud til aflang firkant. ca. 30×40 cm.
Smør tomatpure ud over hele firkanten. Drys med timian og oregano. Drys med ost og skinke. Gem evt lidt ovenpå sneglene så pølserne sidder fast.
Rul firkanten sammen på langs og skær 18-20 snegle ud og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys evt med lidt ost og læg skiver af pølser på toppen.
Bag ved 210° alm ovn i 15 min.
Lad dem køle lidt af inden de spises! 😀
De kan også fryses.
Lidt billeder af Mathildes store portion pizzsnegle!
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu