Lækker sense kartoffelsalat med kartoffel, blomkål, løg og cornichoner!
Lækker sense kartoffelsalat med kartoffel, blomkål, løg og cornichoner!
Når solen begynder at titte frem og jeg hører fuglene synge, så ved man at det er ved at være forår, og så må sommeren gerne komme hurtigt!
Jeg er sikker på at alle på et eller andet tidspunkt henover foråret og sommeren får serveret en kartoffelsalat.
Da jeg selv følger sense livstilen, så ville jeg denne gang gerne “sense” min kartoffelsalat. Jeg har valgt at beholde min dressing som jeg altid bruger, da den passer fint ind i en sense måltidskasse.
Istedet for kun kogte kartofler valgte jeg at bruge små rå buketter af blomkål, hakket løg og cornichoner skåret i mindre stykker.
Så har jeg både hf 1-2-4, fedt og mælkeprodukter i samme opskrift!
Og til dig der ikke er på sense, men måske bare gerne vil tilføje lidt flere grøntsager ind i din mad, er denne ret altså super lækker til det! 😉
Til kartoffelsalaten idag blev der serveret pølser og dermed har jeg alle håndfulde til aftenens måltidskasse.
Her er hvad du skal bruge:
2 pers.
2 håndfulde kogte kartofler skåret i mundrette stykker
1 hakket løg
2 håndfulde rå blomkål i små buketter
ca. 1 håndfuld cornichoner skåret i mindre stykker
Dressing:
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. creme fraiche 5%
Smag til med dijonsennep, karry, salt, peber
Sådan skal det gøres:
Alle grøntsagerne blandes sammen.
Dressing blandes sammen og smages til med dijonsennep, karry, salt og peber.
Vend alle grøntsager rundt i dressingen og stil den på køl mindst en times tid.
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu