Lækker laksepaté med røget laks
Denne nemme og super lækre laksepaté er den perfekte forret til dine kære. Du kan nemt lave den i forvejen og nemt anrette den inden dine gæsterne ringer på døren.
Her er hvad du skal bruge til 4 stk.:
200 g laksefilét
150 g røget laks
200 g flødeost
1 bdt. dild
2 forårsløg
4 skiver groft rugbrød
Her er hvad du skal gøre:
Damp laksen i letsaltet vand, del den i flager og lad den afkøle. Beklæd 4 portionsskåle med film og læg en skive røget laks i bunden. Mos halvdelen af den dampede laks med flødeosten og rør hakket dild og fintsnittet forårsløg i. Smag til med salt og peber. Hak resten af den røgede laks fint og og vend den forsigtigt i flødeosteblandingen sammen med resten af den dampede laks. Fyld portionsskålene op med lakseblandingen og stil dem på køl i mindst 30 min. Vend laksepatéerne ud og anret dem med ristet rugbrød, hakkede forårsløg og dild.
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu