Lækker hjemmelavet kartoffelmos
Hjemmelavet kartoffelmos
Der er da ikke noget som en god gammeldags kartoffelmos
Server den til De lækreste svinekæber i stegeso!
Her er hvad du skal bruge:
4 pers.
1 kg bagekartofler
2 dl. sødmælk
50 g. smør
salt og peber efter smag
Sådan skal det gøres:
Skræl kartoflerne og skær dem ud i mindre stykker.
Kog dem godt møre i en gryde med vand, UDEN SALT i ca. 20 min.
Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en kartoffelstøder eller en elpisker.
Varm mælken til den er lige under kogepunktet og tilsæt den varme mælk og smørret i kartoffelmosen lidt efter lidt.
Smag til med salt og peber og server straks! 😀
Tip:
Min mormor har altid varmet mælken når der skulle laves kartoffelmos. Det gør så den ikke bliver sej! 😀
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu