karamelliseret bananlagkagebunde - Dejligt luftige med en lækker smag af banan!

Kokosmousse til kagefyld

Kokosmousse til kagefyld
Denne kokosmousse er super lækker og smager dejligt i lagkage.
Jeg brugte den i en lagkage med karamelliserede bananlagkage med en frisk bananmousse, og med en lækker opsmurt chokolade ganache udenom.

 

Her er hvad du skal bruge:
1 lag mousse til en lagkage på 26 cm.

5 blade husblas
2,75 dl. kokosmælk (ikke light)
120 g. sukker
1 nip salt
2.75 dl. piskefløde

 

Sådan skal det gøres:

Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 10 min.
Lun kokosmælk, sukker og salt op ved lav varme til sukkeret er opløst. Den må endelig ikke koge. 🙂
Tag gryden af varmen og tilføj husblas og rør godt rundt til husblassen er opløst.
Lad den køle af imens piskefløden piskes til let skum.
Når kokosblandingen er håndvarm vendes den i flødeskummen lidt efter lidt.

Hæld moussen i en sprøjtepose eller en skål og stil den på køl til den er størknet.
Derefter kan du nemt komme den på en lagkage.

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

karamelliseret bananlagkagebunde - Dejligt luftige med en lækker smag af banan!