Kokosmousse til kagefyld
Kokosmousse til kagefyld
Denne kokosmousse er super lækker og smager dejligt i lagkage.
Jeg brugte den i en lagkage med karamelliserede bananlagkage med en frisk bananmousse, og med en lækker opsmurt chokolade ganache udenom.
Her er hvad du skal bruge:
1 lag mousse til en lagkage på 26 cm.
5 blade husblas
2,75 dl. kokosmælk (ikke light)
120 g. sukker
1 nip salt
2.75 dl. piskefløde
Sådan skal det gøres:
Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 10 min.
Lun kokosmælk, sukker og salt op ved lav varme til sukkeret er opløst. Den må endelig ikke koge. 🙂
Tag gryden af varmen og tilføj husblas og rør godt rundt til husblassen er opløst.
Lad den køle af imens piskefløden piskes til let skum.
Når kokosblandingen er håndvarm vendes den i flødeskummen lidt efter lidt.
Hæld moussen i en sprøjtepose eller en skål og stil den på køl til den er størknet.
Derefter kan du nemt komme den på en lagkage.
Velbekomme!
Amatørkokken
Vildt lækkert opskrift!
Jeg oplevede dog sidst jeg lavede den, at den størknede i tog lag. Det var måske kokosen der delte sig.
Derudover kom der lidt klumper i, da jeg rørte den op med en ske inden jeg puttede den på kagen?