rødbedesalat med pære og feta

kartoffelsalat med løg, feta og persille

IMG_20160420_175313-2

Kartoffelsalat med løg, persille og feta

Denne kartoffelsalat er så lækker. Den passer perfekt til en omgang grillmad. Kan både serveres kold og varm.
Hvad vil du servere den til?

Her er hvad du skal bruge:

500 g. små kartofler
1 løg
fetaost
2-3 spsk olivenolie
1 bundt. persille

Sådan skal det gøres:

Kog kartoflerne møre.

Skær løget i skiver.

Hak persillen og bland med olivenolien. Gem lidt til pynt.

Skær kartoflerne i halve imens de er varme og bland med olien/persillen.

Tilsæt løg og feta og vend forsigtigt.

Pynt med persille på toppen.

Hvis den ikke skal serveres varm sættes den på køl.

Her serverede jeg kartoffelsalaten med en lækker bagt laks med urtetopping.

Opskriften på laksen kan du finde her

IMG_20160420_180058-2

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

rødbedesalat med pære og feta