kartoffelsalat med løg, feta og persille
Kartoffelsalat med løg, persille og feta
Denne kartoffelsalat er så lækker. Den passer perfekt til en omgang grillmad. Kan både serveres kold og varm.
Hvad vil du servere den til?
Her er hvad du skal bruge:
500 g. små kartofler
1 løg
fetaost
2-3 spsk olivenolie
1 bundt. persille
Sådan skal det gøres:
Kog kartoflerne møre.
Skær løget i skiver.
Hak persillen og bland med olivenolien. Gem lidt til pynt.
Skær kartoflerne i halve imens de er varme og bland med olien/persillen.
Tilsæt løg og feta og vend forsigtigt.
Pynt med persille på toppen.
Hvis den ikke skal serveres varm sættes den på køl.
Her serverede jeg kartoffelsalaten med en lækker bagt laks med urtetopping.
Opskriften på laksen kan du finde her
Velbekomme!
Amatørkokken
Ingen kommentarer endnu