Æbleflæsk hos mormor

Jeg har det super i praktikken!

Nu er der snart gået halvanden måneds tid, siden jeg startede i praktik i køkken. Utroligt hvor meget glæde man kan få ved at lave mad. Selvfølgelig er det nok også de skønne mennesker omkring mig, samt en flink og forstående chef, der lige gør det hele lidt bedre.

Jeg har aldrig haft i tankerne at jeg ville arbejde med mad. Det har ligget så fjernt for mig, og jeg har altid kun set det at arbejde med mad, som at være kok med stresset arbejde og dårlige arbejdstider. Og samtidig med det, har jeg altid haft lidt på sidebenene og følt mig meget usikker, fordi at jeg følte at folk tænkte: ” Ja, se tykke der, hun kan vidst godt lide at spise.” Jeg er blevet mobbet en del igennem mit liv, så det er nok der de dårlige tanker stammer fra. Men det er jo slet ikke dét det handler om. Ja, jeg elsker da mad, bevares. Men at lave mad og glæde andre med sin mad, er dét det hele handler om for mig! Jeg føler bare at jeg er nået til et punkt, hvor at jeg gerne selv vil være herre over mit liv. Jeg gider ikke at bruge min tid på at tænke over hvad andre tænker om mig. Det er nok nemmere sagt end gjort, men jeg kæmper virkelig!

Nå, men I skal da også lige have et par billeder med af maden fra ITC, de seneste par dage.

IMG_1585

Skipperlabskovs med lunt rugbrød og rødbeder! Mums

IMG_1587     Smørrebrød med kyllingemedister m rødbeder, laksetærte m. purløg, sildesalat m. purløg og æggekage m. purløg!! Elsker purløg! 😀

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Æbleflæsk hos mormor