Gratineret Grøntsagsgratin
Gratineret Grøntsagsgratin
Denne lækre sag fik jeg til aftensmad med en kotelet, salat og tzatziki. Det var så lækkert.
Den kan spises som tilbehør til div kød og fiskeretter, men kan sagtens også spises som hovedelement men en god salat ved siden af 🙂 Jeg kan anbefale at lave den i en alu form, det var så nemt at få den ud, og så kunne den skæres ud i fine skiver og serveres.
Her er hvad der skal bruges:
1 form 11cm X 22 cm (gerne alu-form)
100 g. revet squash
75 g. revet kartoffel
1/2 revet løg
1 revet gulerod
30 g. hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
50 g. revet ost
1 æg
salt og peber (evt hvidløg eller rosmarin)
Sådan skal det gøres:
Rens og riv alle grøntsagerne groft. Bland det i en skål med hvedemel, bagepulver og halvdelen af den revet ost.
Pisk ægget hurtigt sammen og bland det sammen med resten af indgredienserne.
I en smurt form presses massen godt ned, så den er flad og lige.
Bages ved 180° alm ovn i 30 min.
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu