Røget laks med æggestand, asparges, radiser og dilddressing

fyldt svinemørbrad med champignon, løg, æble, bacon, hvidløg, feta og persille

IMG_20160701_194453
fyldt svinemørbrad med champignon, løg, æble, bacon, hvidløg, feta og persille

Denne ret har fokus på masser af smag. Jeg syntes svinemørbrad er et fantastisk stykke kød. Man kan bruge det til så mange forskellige ting. Fyldt svinemørbrad er også så lækkert. Men jeg ender altid med det samme fyld og så i ovnen. Nu skulle der prøves noget nyt. Denne her kombi af ingredienser giver så meget smag og det er såå nemt at lave. da jeg havde fyldt min morbrad og snøret den sammen, smurte jeg den med sennep og så røg den i ovnen. Wow!

Her er hvad du skal bruge:

1 Svinemørbrad
1 bk. champignon
1 pk. bacon i skiver
1 løg
½ æble
2 fed hvidløg
1 tsk. salt
friskkværnet peber
1 lille håndfuld feta
1 håndfuld frisk persille
1 spsk. sennep

Sådan her skal det gøres:

Bacon steges sprødt for sig selv.
Champignon, løg, æble, persille skæres i ultra små stykker og blandes sammen. Hvidløg presses og kommes i blandingen med salt og peber. Blandingen steges kort på panden i lidt olie. Kom det over i en skål og lad det køle af.
Når baconet er kølet af, brækkes det i små stykker og kom over i skålen med de andre grøntsager. Feta smuldres også i.

Svinemørbraden pudses fri for sener og fedt. og der skæres en dyb rille i midten. Fyld godt med fyld i midten og bind den sammen med kødsnor. Til sidst smøres mørbraden med sennep. Steges ved 200º i ca. 35 min. eller til den har en kernetemperatur på 65º

Skær svinemørbraden i skrå skiver og læg det på et fad med resten af fyldet som lige er blevet varmet op.

Her blev mørbraden serveret med min lækre kartoffelsalat og vandmelonsalat

 

IMG_20160701_184722-2IMG_20160701_193930

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Røget laks med æggestand, asparges, radiser og dilddressing