Kartoffel/porresuppe

Frokost på ITC Køge

For tiden er jeg i praktik ude på ITC køge, hvor jeg arbejder i køkkenet, med at lave frokost til borgere og personale. Det er første gang at jeg er i praktik i et køkken, og jeg elsker det! Der er en masse søde mennesker omkring mig, og hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg vi får lavet en del lækker og sund mad. Vi laver en gang om ugen madplan, som skal bestå af en Smørrebrødsdag, køddag, fiskedag, suppedag og en vegetardag.

Idag stod menuen på 3 gange fisk. Mums!

 

IMG_1499

Sildesalat lavet af sild, rødbeder og kartofler, laksepate med en grønt syltet tomat, en fiskefrikadelle med hjemmerørt sund remoulade lavet på græsk yoghurt og pickles (Som smager fantastisk!!!) og så et æg, lidt broccoli, søde kartofler og en skive lime.

Så er dagen lige til at klare! 😉

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kartoffel/porresuppe