Röstitårne med persillemos og bacon!

Fantastisk rødbedekage med ostecreme!

img_20170113_194745_140

Fantastisk rødbedekage med ostecreme!

Lad mig starte med at sige at denne kage er såååå lækker! Så svampet, luftig, blød, lækker, himmelsk! Dåååner! 😀
– Rødbede og kage lyder måske ikke som det klassiske match, men når du først har prøvet den, så er der altså stor chance for  dyb afhængighed!
Nu er du advaret! 😀

Her er hvad du skal bruge:
ca. bradepande 23×33 cm

300 g. brun farin
2 dl. olie
4 æg
275 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
375 g. rødbeder, revet vægt

Ostecreme:
200 g. flødeost, natural
120 g. blødt smør
150 g. flormelis
1 tsk. vanilje

Sådan skal det gøres:

Farin og olie piskes sammen.
Tilsæt 1 æg af gangen, mens der piskes. Dette gør kagen meget mere luftig!
Tilsæt resten af ingredienserne undtagen revet rødbede og pisk indtil du har en ensartet dej.
Til sidst vendes de revne rødbeder i.

Hældes i en godt smurt form eller en form med bagepapir.

Bages ved 185° alm ovn. i ca. 30-35 min.

Ostecremen:

Alle ingredienser røres sammen og fordeles udover den nu afkølede kage.
Det er meget vigtigt at smørret er BLØDT, ellers kommer der klumper i cremen. Det gør intet for smagen, men det ser da lidt kedeligt ud! 😀

Kagen fik ellers den flotteste lyserøde farve, men desværre forsvandt den på magisk vis under bagningen! 😀

img_20170113_092946img_20170113_100349

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Röstitårne med persillemos og bacon!