Grilled Cheese Sandwich

Et bump på vejen :/

Hmm, som skrevet, et bump på vejen.

Her i de sidste ugers tid, har jeg skrantet en del. Problemer med hjerte, mave og ryg har gjort at jeg har været nød til at stoppe på min praktikplads, det er virkelig noget røv.
Det har været en svær beslutning, da jeg på den ene side har været super glad for at være i itc køkkenet, alle de dejlige mennesker jeg har mødt, men samtidig kan jeg jo godt se at det ikke kommer til at gå lige nu.
Jeg prøver virkelig at tænke positive tanker, men det er skisme svært. Så derfor er jeg gået i food-mode, jeg kigger opskrifter jeg gerne vil prøve, lave en masse ting og sager, heldigvis har jeg en sød familie der er friske på at prøvesmage 😀 Det er virkelig afslappende for mig at lave mad. Så kan jeg koble fra i et par timer og tage det i mit tempo.

Nu vil jeg skrive et par opskrifter ind, der ligger og venter på at blive læst, prøvet og smagt! 😉

 

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grilled Cheese Sandwich