Æggekage med kartoffel, chorizo og purløg

De lækreste koldhævede manitoba boller

IMG_20160525_115802

De lækreste koldhævede manitoba boller!

Den her opskrift er virkelig en af mine ynglings. Når dejen bliver lavet dagen før, kan jeg dårlig nok vente med at sætte tænderne i de mest lækre boller! Samtidig er denne opskrift så enkel som den overhoved kan være med sine ultra få ingredienser. Prøv dem! 😀

Det skal du bruge:

1 kg Manitoba mel
720 g koldt vand
10 g gær
21 g salt

Sådan skal det gøres:

Bland vand og gær i en skål
Bland mel og salt i vandet
Rør det på maskinen i 10 min
Hæld det i en smurt skål/bøtte og sæt i køleskab i 18-24 timer
Tag skålen/bøtten ud af køleskabet og lad den stå på bordet 1-2 timer
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og brug en kniv til at “skære” dejen ud til boller.
Bag bollerne i ovnen på 230 grader i 14 min

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Æggekage med kartoffel, chorizo og purløg