Chokolade/kanelkage med kaffeglasur
Et stk. lækker chokolade/kanelkage med kaffeglasur, please!
Kunne det friste med en lækker svampet chokolade/kanelkage med kaffeglasur?!
Her er hvad du skal bruge:
bradepande ca. 23cm x 37cm
3 æg
375 g. sukker
375 g. hvedemel
3 tsk. bagepulver
1,5 spsk. kakaopulver
1,5 spsk. kanel
1,5 dl. mælk
225 g. smeltet smør/margarine
Kaffeglasur:
50g smør
250 g. flormelis
1 spsk kakao
1 tsk. vaniljesukker
4 spsk. færdiglavet kaffe.
Sådan skal det gøres:
Start med at smelte dit smør (Flydende margarine fungerer også helt fint)
Pisk æg og sukker godt. Bland mel, kakao, kanel og bagepulver. Tilføj de tørre ingredienser og mælken og pisk grundigt. Til sidst tilføjes smeltet smør og det hele røres sammen til en ensartet masse.
Smør din bradepande eller beklæd med bagepapir og hæld dejen i.
Bages i 30 – 35 min. ved 185° alm ovn. nederst i ovnen.
Kaffeglasur:
Alle indgredienserne blandes i en gryde og varmes op. Når det er varmet igennem, hældes det over den afkølede kage. Glasuren er ret tynd, men den vil størkne helt. 🙂
hvor meget mel???