Dejlig frisk bananmousse med bananaroma - Lige til at putte i din næste lagkage!

Briocheboller – Så luftige og lækre!

Briocheboller – Så luftige og lækre!
Den her opskrift er utrolig nem og du får de lækreste brioche boller!

Her er hvad du skal bruge:
12 store boller

50 g. gær
3,5 dl. kold mælk
650 g. hvedemel
150 g. blødt smør
2 æg
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
2 tsk. bageenzymer

1 æg + 1 spsk vand til pensling

 

Sådan skal det gøres:

Alle ingredienser kommes i en røremaskine. Rækkefølge er lige meget. 🙂
køres på lav/middel hastighed til dejen blank, helt samlet og slipper skålen.

Del bollerne i 12 lige store stykker. (Jeg vejer dem altid)
Placer dem på 2 plader med god mellemrum. Lad dem hæve i 2 timer til de er ca. 3 dobbelt i størrelse.
De hæver langsommere pga smørret.
Pensl dem nu forsigtigt og bag dem 200° alm ovn på næstøverste rille i ovnen i ca. 12 min.
Ønsker du dem mørkere end mine, så skru op på 215°

 

 

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dejlig frisk bananmousse med bananaroma - Lige til at putte i din næste lagkage!