Mormors kanelsnegle

Blomkål! Sandwichboller + 2x snegle – Fyldt med blomkål uden det kan smages!

img_20170815_152353_302

Blomkål! Sandwichboller og 2x snegle – Fyldt med blomkål uden det kan smages!

Det startede med at jeg ville lave disse sandwichboller med revet blomkål i dejen men da jeg havde endte op med et stor portion lavede jeg også lige 2x snegle. Pizzasnegle og pestosnegle. Mums hvor blev alle 3 ting dog lækre. Min fryser er nu fyldt med lækkert brød.
Blomkålet gør brødet lækkert og luftigt og så kan det ikke engang smages!
Ud af denne dej fik jeg 9 sandwichboller, 12 store pizzasnegle og 9 små pestosnegle

Her er hvad du skal bruge:

Dej:
25 g. gær
5 dl. lunkent vand
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
75 g. smeltet smør
200 g. fintrevet blomkål
250 g. gramhamsmel eller rugmel
ca. 750 g. hvedemel

Fyld til pizzasnegle:
Tomatpure
Revet ost
Skinkestrimler
Små pepperonier
Krydret med oregano, salt og peber

Fyld til pestosnegle:
Grøn pesto
Små pepperonier
Revet ost

Sådan skal det gøres:

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt sukker, salt og smeltet smør. Tilsæt derefter blomkål og til sidst melet lidt efter lidt. Det kan godt være at du ikke skal bruge alt melet.
Lad dejen hæve 1 time, et lunt sted under et viskestykke.

Til Sandwichboller:
Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 1 cm. Tryk cirkler ud med en udstikker eller lign. i ca. 8-10cm i diameter.
Lad dem hæve i en time.
Bages ved 220° alm ovn. i ca. 10-12 min.

Til pesto/pizzasnegle:
Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 1 cm. Put det fyld på du ønske. Rul dejen sammen på den lange led og skær den ud i stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bages ved 220° i ca. 10-15 min. afhængig af størrelsen.

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mormors kanelsnegle