Fantastisk chokolade-karamelkage

Banankage med peanutbutter frosting!

IMG_20160323_201011-2

Banankage med peanutbutter frosting!

Denne banankage er virkelig lækker og luftig og så med en lækker peanutbutter frosting ovenpå! Hvad mere kan man forlange? 😀

Her er hvad du skal bruge:
En form på ca. 20×20
Banankage:

3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 moset banan (ca. 1½ dl)

Peanutbutter frosting:

0,3 dl. peanutbutter
0,3 dl. mælk
0,5 tsk. vaniljesukker
1,5 dl. flormelis

Sådan skal det gøres:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i. Hæld dejen i en smurt form på ca. 20x20cm og bag kagen nederst i ovnen i 30 min. på 175°. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.

Peanutbutter frosting:

Bland alle indgredienserne godt sammen og smør på den afkølede kage.

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fantastisk chokolade-karamelkage