Banankage med peanutbutter frosting!
Banankage med peanutbutter frosting!
Denne banankage er virkelig lækker og luftig og så med en lækker peanutbutter frosting ovenpå! Hvad mere kan man forlange? 😀
Her er hvad du skal bruge:
En form på ca. 20×20
Banankage:
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 moset banan (ca. 1½ dl)
Peanutbutter frosting:
0,3 dl. peanutbutter
0,3 dl. mælk
0,5 tsk. vaniljesukker
1,5 dl. flormelis
Sådan skal det gøres:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i. Hæld dejen i en smurt form på ca. 20x20cm og bag kagen nederst i ovnen i 30 min. på 175°. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.
Peanutbutter frosting:
Bland alle indgredienserne godt sammen og smør på den afkølede kage.
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu