Bagte kartoffelmostoppe med bacon og persille
Bagte kartoffelmostoppe med bacon og persille
Bagte kartoffelmostoppe er nemme og lækre at lave. Jeg har valgt at tilføje bacon og persille i min opskrift. Husk at knuse baconet godt, så er det nemmest at få det ud med et tyl, så de bliver super flotte. 😀 Kartoffelmostoppene blev serveret med en lækker intervalstegt kalveculotte, opskriften finder du her, små snackpebre fyldt med flødeost og bacon viklet omkring, den opskrift finder du her. Og lækre perleløg på toppen ad kødet! mums 😀
Her er hvad du skal bruge:
1 portion kold kartoffelmos
1 bundt persille
150-200 g. bacon i skiver
salt og peber efter smag
Sådan skal det gøres:
Steg baconet sprødt på panden og lad det køle af på et stykke køkkenrulle.
Persillen hakkes fint. Det samme gøres med det kolde baconet.
Persille og bacon røres sammen med kartoffelmos og smages til med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med en tyl, og sprøjt små fine toppe ud på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 250° alm ovn. (225° varmluft) i 30 min. eller til de er gyldne og sprøde.
Velbekomme!
Amatørkokken
Hej
Hvor mange personer er der til i opskriften