Røget lakse- og agurkesticks

Asparges og laksesticks

IMG_20160302_150415

Lækre asparges og laksesticks

Asparges og laksesticks, smager virkelig lækkert. Asparges er er vendt i en olie/eddikedressing og samles med røget laks og vupti, så har man den lækreste lille spise.

Det skal du bruge:

1 portion = 3 stk

3 grønne asparges
ca. 1 skive røget laks
1 tsk rasp- eller vindruekerneolie
0,5 tsk. lagereddike
salt
peber
tandstikker

Sådan skal du gøre:

Asparges:
Bræk den træede del af asparges (hvor den selv knækker) og kog dem i letsaltet vand i et par minutter.
Tag den op og afkæl dem i iskoldt vand.

Olie/eddike dressing:
Pisk olie og eddike sammen og smag til med salt og peber.
Vend aspargsene i dressingen.

Servering:
Skær hver asparges i tre dele, vikl en strimmel af røget laks om, og stik en tandstik igennem. Voila!

IMG_20160302_151836

Opskriften på røget lakse- og agurkesticks finder du her

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Røget lakse- og agurkesticks