Grønkålssalat med feta, appelsiner og sennep/honning dressing!

Appelsinmarinerede andebryster med bagt hokkaido græskar

img_20161003_201836

Appelsinmarinerede andebryster med bagte græskar

En af min absolut ynglings spise. Det smagte så sindsygt godt!
Jeg serverede min super lækre grønkålssalat til!
Andebrysterne blevet marineret i frisk appelsinssaft med hvidløg og andre krydderier og stillet på køl.
Græskaret blev penslet med olie og krydderier og bagt i ovnen. Det blev så lækkert.

Her er hvad du skal bruge:
2 pers.

2 andebryster
1 hokkaido græskar
2 appelsiner
2 fed hvidløg
1 tsk. sukker
2 tsk. timian
2 tsk. rosmarin
2 tsk. salt
olie til pensling af græskar


Sådan skal det gøres:

Andebrysterne:
Skær fedt og sener fra undersiden af andebrysterne og skær derefter skindet i tern.
Riv 2 tsk. skal af appelsiner og pres dem derefter.
I et lille fad hældes appelsinsaften i og andebrysterne lægges i.
2 tsk. appelsinskal,1 tsk. timian, 2 presset hvidløg, 1 tsk. salt og 1 tsk sukker. gnides ind i skindet på andebrysterne.
Læg sølvpapir over fadet og lad det trække i køleskabet. Gerne i 3-4 timer.

tænd ovnen på 180° varmluft, gerne med grill.
På en kold pande lægges andebrysterne med skindsiden nedad og steger ved lav/middel varme i 20-25 min. til skindet har taget farve.
Derefter lægges de i et fad med en smule af marinaden (Kun lige så det dækker et par cm af bunden)
Steg dem videre i ovnen på rillen en tak højere end midterrillen. i ca. 15 min.
Når andebrysterne er færdige tages de ud af ovnen. Lad dem trække 5 min. inden de skæres i skiver og serveres med de bagte græskarskiver.

Hokkaido græskar:
Skær græskaret igennem på midten og fjerne kernerne.
Skær græskaret i skiver af ca. 2 cm. og fjern derefter skralden.
På en bageplade med bagepapir pensles de med lidt olie og drysset med timian, rosmarin og salt.
Bag dem ved 180° varmluft (Evt. samme tid som græskaret) I ca. 20 min.

Server de bagte græskar med skiver af andebryst og min lækre opskrift på grønkålssalat, du finder i starten af opskriften/indlægget.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grønkålssalat med feta, appelsiner og sennep/honning dressing!