Amatørkokkens djævleæg med bacon og purløg
Amatørkokkens djævleæg med bacon og purløg
Endnu en ret fra Julies dag!
Djævleæg er kogte æg, hvor de skæres igennem på langs, æggeblommen tages ud og røres sammen med lækre ingredienser og sprøjtes tilbage i det halve æg. Dertil er der sprød bacon og frisk purløg på toppen.
En klar favorit blandt folket!
Her er hvad du skal bruges:
8 djævleæg
4 hårdkogte æg
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. Lys Sirup
1 spsk. creme fraiche 18%
Salt, peber og karry efter smag
Pynt:
Frisk hakket purløg
1 pk. bacon i skiver
Sådan skal det gøres:
Steg baconet sprødt på en pande. Når baconet er kølet af, smuldres det, og puttes i en bøtte til det skal bruges.
Skær de hårdkogte æg over på langs og tag lige så stille blommen ud.
Æggeblommen, dijonsennep, sirup, creme fraiche blandes sammen og der smages til med salt, peber og karry.
Put æggecremen i en sprøjtepose med et stjernetyl og sprøjt cremen tilbage i ægget, hvor blommen plejede at være.
Pynt med baconet og frisk hakket purløg. Server! 😀
AmatørkokkenVelbekomme!
Ingen kommentarer endnu