Super lækre mini tunmoussesandwich

Amatørkokkens djævleæg med bacon og purløg

img_20170521_163657_983

Amatørkokkens djævleæg med bacon og purløg

Endnu en ret fra Julies dag!
Djævleæg er kogte æg, hvor de skæres igennem på langs, æggeblommen tages ud og røres sammen med lækre ingredienser og sprøjtes tilbage i det halve æg. Dertil er der sprød bacon og frisk purløg på toppen.
En klar favorit blandt folket!

Her er hvad du skal bruges:
8 djævleæg

4 hårdkogte æg
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. Lys Sirup
1 spsk. creme fraiche 18%
Salt, peber og karry efter smag

Pynt:
Frisk hakket purløg
1 pk. bacon i skiver

Sådan skal det gøres:

Steg baconet sprødt på en pande. Når baconet er kølet af, smuldres det, og puttes i en bøtte til det skal bruges.

Skær de hårdkogte æg over på langs og tag lige så stille blommen ud.
Æggeblommen, dijonsennep, sirup, creme fraiche blandes sammen og der smages til med salt, peber og karry.

Put æggecremen i en sprøjtepose med et stjernetyl og sprøjt cremen tilbage i ægget, hvor blommen plejede at være.

Pynt med baconet og frisk hakket purløg. Server! 😀

img_20170616_182947_257

Velbekomme!

Amatørkokken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Super lækre mini tunmoussesandwich