Sprøde kyllingeburgere med rød spidskålssalat

Abrikos/barbecue marinerede kyllingevinger

IMG_20160609_183454

Abrikos/barbecue marinerede kyllingevinger

Min mormor elsker kyllingevinger. Det er dog aldrig noget hun har fået hjemmelavet, så det måtte jeg da servere for hende. Disse med lavet med abrikossyltetøj og barbeque. De er ikke super stærke, men de er “varme”. Man kan jo selv justere hvor hotte de skal være. Forresten var hun helt vilde med dem, så nu hænger jeg vidst på den med fremtidige kyllingevinger! 😀

Det skal du bruge:

1 kg forstegte kyllingevinger (Kan købes på frost)
3 tsk. abrikossyltetøj
2 spsk. barbecue sauce (jeg brugte Sweet Baby Rays Barbecue sauce)
2 tsk. tomatpure
2 spsk. soja sauce
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. chilipulver

Sådan skal det gøres:

bland alle marinade ingredienser sammen.
Hæld marinaden over kyllingvingerne og lad det trække i en halv times tid.
På en bageplade med bagepapir smøres en smule olie på papiret inden kyllingevingerne fordeles jævn over hele pladen, så de ikke overlapper hinanden. Da de er forstegte, skal de kun varmes og sprødgøres. Steg dem sprøde og klistrede ved 200º alm ovn. i ca. 10-15 min. (Hvis de ikke er forstegt ville jeg stege dem i ovnen først til de er næsten færdige og så de sidste 10 min. vende dem i marinaden og ind i ovnen igen til de er sprøde)

Server dem på et fad med sesamfrø og hakket purløg. 😀

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sprøde kyllingeburgere med rød spidskålssalat